Biz Tech web portal powered by vidi logo2

YouTube kreće s emitiranjem filmova i serija Istaknuto

YouTube kreće s emitiranjem filmova i serija

Kada je YouTube prije nekoliko mjeseci lansirao novi servis YouTube Red, obećao je da će pretplatnicima za 10 dolara mjesečno ponuditi svoje originalne sadržaje, poput filmova, koncerata, igranih i dokumentarnih serija. Sada je poznato koji će prvi ekskluzivni sadržaji promovirati YouTube u "plaćenu televiziju", jer je objavljeno da će se raditi o tri filma i jednoj seriji, a svi ti sadržaji odlaze od uspješnih autora koji su na YouTubeu do sada skupili na milijune pretplatnika i gledanja. 

Ono što u ovom trenutku možda izaziva najveći interes je serija ekipe PewDiePie, čija će horror serija igara u "stvarnosti" Scare PewDiePie zabljesnuti 10. veljače u punom sjaju, kao što možete vidjeti u ovom video traileru.

Što se filmova tiče, tu će se naći SF komedija Astronauts Wanted čija izrada je financirana crowdfundingom, dokumentarac A Trip To Unicorn Island, te Dance Camp od ekipe AwesomenessTV.

YouTube Red je za sada dostupan samo u SAD-u, no uvijek se možete pokušati snaći korištenjem nekog VPN servisa (virtualna privatna mreža), pa ćete u ovim ekskluzivnim sadržajima moći uživati i u Hrvatskoj prije nego uslugu prošire izvan Amerike.

Izvor: Vidi.hr

Video sadržaj

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next