Logo
Ispiši ovu stranicu

ICT GOLD AWARDS 2016 - Kreće evaluacija najboljih ICT implementacija Istaknuto

ICT GOLD AWARDS 2016 - Kreće evaluacija najboljih ICT implementacija

Još je manje od 20 dana ostalo je za prijave za najbolje ICT implementacije u sklopu ICT GOLD AWARD nagrade. Već je krenula evaluacija pristiglih prijavljenih implementacija, a stručno vijeće pred sobom ima zahtjevan zadatak probrati najbolje od najboljih ICT projekata godine. U dugoj tradicija VIDI AWARDS-a, drugu godinu zaredom dodijelit će se ICT GOLD AWARD nagrade za najbolje ICT implementacije godine. Ovo priznanje dodijelit će se na ICT GOLD AWARD konferenciji koja će 27. listopada u Zagrebu okupiti vodeće ljude hrvatske ICT scene.

Prošlogodišnja konferencija ICT Gold Award 2015 okupila je vrhunske IT menadžere iz Hrvatske i regije te tvrtke s najuspješnije primijenjenim projektima u poslovnoj praksi ICT zajednice. Bogatom programu konferencije doprinijeli su inspirativni keynote govornici Mate Rimac i Boris Nemšić, kojima su se na okruglom stolu IT Biz Crunch Forum pridružili Nenad Bakić i Dražen Mavrić.

Uspješno implementirani ICT projekti nagrađivat će se u najviše osam kategorija s time da je predviđeno više kategorija prijave od kojih su najznačajnije: Customer relationship management (CRM), Document management, Geographic information system (GIS), Human resources (HR), Billing system , Enterprise resource planning (ERP), Business intelligence (BI), IT infrastructure,  Warehouse management system (WMS), Custom developement.

Prijave za stručnu evaluaciju ICT implementacija 2016. godine traju do kraja svibnja. Nominacija projekata se može izvršiti do predviđenih datuma uz uvjet da se radi o projektima koji su recentni odnosno da su implementirani u postojeći proces najkasnije 18 mjeseci od dana prijave.

Projekti stariji od tog datuma neće se uzimati u obzir. Projekt također mora biti u punoj funkciji kod korisnika, s mogućnošću uvida u rad rješenja. Testni sustavi se ne uzimaju u obzir. Prijave za nominacije se vrše na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Projekti idu na pred evaluaciju u kojoj će se razmotriti kriteriji i obaviti uvid kod korisnika gdje je rješenje implementirano. Ako su zadovoljeni kriteriji stručnog vijeća, rješenje će se predložiti za ICT GOLD AWARD 2016. nagradu za najbolju implementaciji u svojoj kategoriji.

Prošlogodišnje stručno vijeće koje je osmislilo proces evaluacije činilo je osam članova (Kristijan Zimmer, mag.ing.; Domagoj Oreb; Siniša Tomić, mr.sc.; Vlatka Paunović; Dimitar Georgievski; Petar Jović; Nikola Sarnavka i Robert Gelo), a i ove godine će prijavljeni projekti prolaziti kroz kvalitetan proces evaluacije.

Nakon detaljnog procesa evaluacije projekata i profiliranja onih najboljih, ovogodišnje Vidi nagrade kulminirat će krajem listopada ICT GOLD AWARD konferencijom koja će uz predstavljanje projekata na ICT GOLD SUMMITU okupiti vrhunske paneliste na nizu okruglih stolova. Nagrađenim projektima na svečanosti 27. listopada u hotelu Esplanade u Zagrebu, uručiti će se nagrade za najbolje implementacije godine.

Velika posebnost ove nagrade je da polazi od strane korisnika i utvrđuje stvaran i mjerljiv benefit kod samog korisnika implementiranog ICT rješenja i to je jedan od glavnih faktora pri odabiru najboljih ICT rješenja implementiranih u zadnjih 18 mjeseci u Hrvatskoj.

IMG 8625 resize

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.